Aankomende bijeenkomst

27 september - Miel Timmers

 

Beste CC-03’er,

Nu de zomervakantie er voor velen (bijna) op zit, wordt het weer tijd om met ons mooie vak bezig te zijn. Op dinsdag 27 september staat de eerste nazomerbijeenkomst van CC-03 gepland. We zijn dan te gast bij VDL Groep en worden vanaf 15.30 uur ontvangen door Miel Timmers, die ons laat beleven waar VDL voor staat. Ook maakt hij ons deelgenoot van een aantal actuele gebeurtenissen, waarbij communicatie een belangrijke rol speelde.

Na zijn opleidingen Journalistiek en Politicologie werkte Miel voor diverse bladen. Ruim 12 jaar bekleedde hij vervolgens diverse functies bij het Eindhovens Dagblad. In december 2016 maakte hij de overstap naar VDL Groep, waar hij verantwoordelijk is voor Communicatie, Sponsoring en Public Affairs.

De werkmaatschappijen van internationaal industrieel familiebedrijf VDL Groep (106 vestigingen, 19 landen, bijna 16.000 medewerkers) ontwikkelen én produceren zeer diverse en innovatieve onderdelen en machines in de ‘vijf werelden van VDL’, Science Technology & Health, Mobility, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech. De naam VDL is een afkorting van de familienaam van de aandeelhouders: Van der Leegte.

Kijkje in de (communicatie)keuken van VDL Groep

Wanneer?
Dinsdag 27 september

Hoe laat?
Inloop vanaf 15:45 uur, presentatie van 16.00 tot 17.15 uur, daarna korte nazit

Waar?
Hoofdkantoor VDL Groep, Hoevenweg 1, Eindhoven

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar info@cc-03.nl. Introducees zijn van harte welkom!

Namens het bestuur een vriendelijke groet,

Keya Smidt

HET CC-03 BESTUUR WORDT GEVORMD DOOR: STEPHAN HOEK (VOORZITTER), WENDY VAN DONGEN (SECRETARIS), MIGNON GRIFFIOEN (PENNINGMEESTER), CHRISTIANNE SCHARFF, KARLIJN CREEMERS, SILVIA VERHOOSEL EN MARC RUIS