Aankomende bijeenkomst

12 januari 2023 - Nieuwjaarsbijeenkomst

Beste CC-03’er,

Met de feestdagen nog in het vooruitzicht is het bestuur van CC-03 alweer druk bezig met de eerste bijeenkomsten van het nieuwe jaar. Een bijzonder jaar, want onze communicatieclub viert in 2023 haar 20-jarig bestaan! We komen dan ook snel bij je terug met een extra feestelijk programma, maar nodigen je nu alvast uit voor de traditionele aftrap: onze Nieuwjaarsbijeenkomst!

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 januari a.s., aanvang 16.30 uur.
Locatie: Strijp-S (nadere info volgt)

Het inhoudelijke deel duurt ongeveer 2 uur, daarna gaan we gezamenlijk naar een andere locatie op Strijp-S voor de maaltijd.
De maaltijd bestaat uit soep vooraf, een hoofdgerecht naar keuze (vis, vlees of vegetarisch) en een dessert. Voor deze 3-gangen maaltijd (incl. drank) vragen we een eigen bijdrage van € 15, die zal worden verrekend met de jaarfactuur voor het lidmaatschap.

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar info@CC-03.nl. Vergeet daarbij niet de keuze vis, vlees of vegetarisch voor de maaltijd door te geven.

Aanmelden kan t/m 5 januari a.s. Meld je je aan en ben je onverhoopt toch verhinderd, dan zijn we helaas genoodzaakt de € 15 eigen bijdrage wel door te berekenen.

We hopen jullie begin januari weer te zien en wensen jullie voor nu:
Fijne feestdagen en een mooie start van 2023!

Nieuwjaarsbijeeenkomst

Wanneer?
Donderdag 12 januari 2023

Hoe laat?
Vanaf 16:30 uur, duur: ongeveer 2 uur, daarna hapje eten.

Waar?
Strijp S (exacte locatie volgt na aanmelding)

Maaltijd
De maaltijd bestaat uit soep vooraf, een hoofdgerecht naar keuze (vis, vlees of vegetarisch) en een dessert. 

Kosten
Voor de 3-gangen maaltijd (incl. drank) vragen we een eigen bijdrage van € 15, die zal worden verrekend met de jaarfactuur voor het lidmaatschap.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar info@cc-03.nl.

Namens het bestuur een vriendelijke groet,

Keya Smidt

HET CC-03 BESTUUR WORDT GEVORMD DOOR: STEPHAN HOEK (VOORZITTER), WENDY VAN DONGEN (SECRETARIS), MIGNON GRIFFIOEN (PENNINGMEESTER), CHRISTIANNE SCHARFF, KARLIJN CREEMERS, SILVIA VERHOOSEL EN MARC RUISDonderda