Project Description

Doe maar normaal! Dat krijgen we van kinds af aan aangeleerd. Maar:

hoe normaal zijn wij eigenlijk? Dit is het onderwerp van de CC-03 meeting van donderdag 25 februari aanstaande.

Hilde Ellerbroek, expert, trainer en auteur op het gebied van Interculturele Communicatie geeft ons het antwoord! Ze laat zien hoe je als Nederlander invulling geeft aan jouw (zakelijke) communicatie met de rest van de wereld.

Geen verhaal over tulpen, klompen en stroopwafels, maar een verhaal over wat voor ons heel normaal is en voor een ander misschien helemaal niet. Deze masterclass geeft inzicht in wat ervoor nodig is om als Nederlander in den vreemde nog succesvoller te zijn.

Jouw toekomstige gesprekken met andersdenkenden, zoals klanten, leveranciers en medewerkers, krijgen direct een ander karakter. Je breekt sneller het ijs, je creƫert meer onderling begrip en je bent veel beter in staat om je doel op een efficiƫnte manier te bereiken.

Kortom: je bent in staat cultuurkloven te overbruggen en cultuurverschillen in jouw voordeel te gebruiken. Kom jij ook jouw grenzen verleggen?

Meer weten over de Nederlander, typisch Nederlandse waarden, normen en gedrag en het effect daarvan op de internationals met wie wij samenwerken? Dan is het boek Decoding the Dutch een aanrader! Hilde vertelt je er graag meer over tijdens de masterclass.