EindhovenCommunicatieClub 03

CC-03 is een CommunicatieClub, opgericht in 2003. Hét netwerk voor (senior) communicatieprofessionals die werkzaam zijn en/of wonen in de regio Eindhoven. 

We zijn geen borrel- of businessclub, maar een platform waar enthousiaste en gedreven communicatiespecialisten kennis en ervaring uitwisselen over alle aspecten van hun vak.

Wij organiseren ontmoetingen tussen vakgenoten, met inspirerende sprekers, over fascinerende cases of nieuwe ontwikkelingen. Wij willen kennis vermeerderen door kennis te delen.

Voor leden: om je aan te melden, ga je via de knop 'Meer' naar de uitnodigingstekst (pdf-document) van de desbetreffende bijeenkomst. Hier staan ook de aanmeldinstructies! 
Kom je er niet uit, dan kun je natuurlijk altijd een mail sturen naar info@cc-03.nl.

Agenda


Theo Hendriks - Too Good to be True

Datum:14-09-2023

Waarom houden we zoveel van verhalen, waarom verzinnen en vertellen we ze, waarom geloven we erin en handelen we ernaar? Hoe komt het dat verhalen ons houvast bieden en ons tegelijkertijd in verwarring brengen? Waarom wint het ene verhaal het van het andere? We zijn omringd door verhalen, maar welk verhaal leven we zelf en door welke verhalen worden we geleefd?

Onder leiding van corporate storyteller Theo Hendriks gaan we tijdens de eerstvolgende bijeenkomst na de zomer op zoek naar de diepere werking van verhalen. Naar de pracht en kracht ervan, maar ook naar de macht die verhalen over ons hebben. Theo gaat in op de verbindende én overbruggende rol van verhalen. Hoe we ze op een positieve manier kunnen inzetten en wat het belang is van nieuwe, grote verhalen.

 Uitnodiging Theo Hendriks - september 2023


Terug naar overzicht