EindhovenCommunicatieClub 03

CC-03 is een CommunicatieClub, opgericht in 2003. Hét netwerk voor (senior) communicatieprofessionals die werkzaam zijn en/of wonen in de regio Eindhoven. 

We zijn geen borrel- of businessclub, maar een platform waar enthousiaste en gedreven communicatiespecialisten kennis en ervaring uitwisselen over alle aspecten van hun vak.

Wij organiseren ontmoetingen tussen vakgenoten, met inspirerende sprekers, over fascinerende cases of nieuwe ontwikkelingen. Wij willen kennis vermeerderen door kennis te delen.

Voor leden: om je aan te melden, ga je via de knop 'Meer' naar de uitnodigingstekst (pdf-document) van de desbetreffende bijeenkomst. Hier staan ook de aanmeldinstructies! 
Kom je er niet uit, dan kun je natuurlijk altijd een mail sturen naar info@cc-03.nl.

Agenda


Edwin Vlems - AI Operations

Datum:14-11-2023

Edwin Vlems is oprichter van ComaxxAI en ondersteunt bedrijven met 'AI Operations'. De focus ligt daarbij op de inzet van standaard tools (zoals ChatGPT) om de activiteiten van bedrijven efficiënter en slimmer te maken. Dat kan op operationeel niveau (Workshop ChatGPT/prompts voor medewerkers), op tactisch niveau (het doorlichten van het bedrijfsproces) en op strategisch niveau: samen met de directie kijken naar de impact van AI op de missie, visie en strategie van het bedrijf (en het signaleren van nieuwe marktkansen).

Edwin zal in zijn presentatie laten zien hoe communicatieprofessionals gebruik kunnen maken van tools als ChatGPT om hun werk efficiënter en beter te maken. Want dat is een belangrijke misvatting: op veel fronten doet ChatGPT haar (communicatie)werk beter dan professionals. Hij zal dit onder andere toelichten met een voorbeeld uit de gezondheidszorg.Terug naar overzicht