EindhovenCommunicatieClub 03

CC-03 is een CommunicatieClub, opgericht in 2003. Hét netwerk voor (senior) communicatieprofessionals die werkzaam zijn en/of wonen in de regio Eindhoven. 

We zijn geen borrel- of businessclub, maar een platform waar enthousiaste en gedreven communicatiespecialisten kennis en ervaring uitwisselen over alle aspecten van hun vak.

Wij organiseren ontmoetingen tussen vakgenoten, met inspirerende sprekers, over fascinerende cases of nieuwe ontwikkelingen. Wij willen kennis vermeerderen door kennis te delen.

Voor leden: om je aan te melden, ga je via de knop 'Meer' naar de uitnodigingstekst (pdf-document) van de desbetreffende bijeenkomst. Hier staan ook de aanmeldinstructies! 
Kom je er niet uit, dan kun je natuurlijk altijd een mail sturen naar info@cc-03.nl.

Agenda


Wil Michels

Datum:27-02-2024

Wil je weten hoe je een communicatiestrategie echt concreet maakt? Wil je creatief denken en doen meer plaats geven in je werk? Wil je in plaats van operationeel meer strategisch aan de slag gaan? Dan is komende bijeenkomst met Wil Michels zeker de moeite waard!

Velen kregen les van hem op Fontys of bij Van der Hilst. Anderen hebben wel een boek van hem. Wil is uiteraard ook lid van onze club. Daarom is het super dat hij er op 27 februari is voor ons.

Zijn laatste boek 'Het Communicatie Model' is een bestseller. Wil verbindt in zijn model organisatievraagstukken aan communicatievragen en combineert strategie met een doelgerichte aanpak.

Het Communicatie Model bestaat uit drie blokken: Analyse, Strategie en Aanpak die als fundering dienen voor de 12 bouwstenen. Als je deze 12 uitwerkt, creëer je een zeer solide basis en een scherpe focus. Zo is voor iedereen ook duidelijk waar communicatie voor staat en gaat.

Een waardevolle bijeenkomst voor iedere communicatieprofessional die concreet aan de slag wil om een communicatiestrategie of plan met impact neer te zetten voor de eigen organisatie. De bijeenkomst zal je inspireren en weer op scherp zetten.

Wil biedt ook 'Het Communicatie Model' op de bijeenkomst aan voor 10 euro contant (Normaal 18,95).

In het kort
Wie: Wil Michels
Wat: Inspirerende lezing van Wil Michels over communicatiestrategie
Waar: locatie volgt nog
Wanneer: dinsdag 27 februari
Tijd: Inloop vanaf 15:30, presentatie start om 16:00. Vanaf 17:15 start een korte borrel.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar info@cc-03.nl. Introducees zijn van harte welkom, mits zij voldoen aan het profiel van (senior) communicatieprofessional en wonen en/of werken in Eindhoven e.o.Terug naar overzicht