EindhovenCommunicatieClub 03

CC-03 is een CommunicatieClub, opgericht in 2003. Hét netwerk voor (senior) communicatieprofessionals die werkzaam zijn en/of wonen in de regio Eindhoven. 

We zijn geen borrel- of businessclub, maar een platform waar enthousiaste en gedreven communicatiespecialisten kennis en ervaring uitwisselen over alle aspecten van hun vak.

Wij organiseren ontmoetingen tussen vakgenoten, met inspirerende sprekers, over fascinerende cases of nieuwe ontwikkelingen. Wij willen kennis vermeerderen door kennis te delen.

Voor leden: om je aan te melden, ga je via de knop 'Meer' naar de uitnodigingstekst (pdf-document) van de desbetreffende bijeenkomst. Hier staan ook de aanmeldinstructies! 
Kom je er niet uit, dan kun je natuurlijk altijd een mail sturen naar info@cc-03.nl.

Agenda


Femke van Es - Reputatiemanagement

Datum:28-03-2024

Femke van Es is werkzaam bij de Efteling als Manager Strategie & Inzicht en neemt ons donderdag 28 maart a.s. mee in de wereld van reputatiemanagement:

‘De impact van reputatie’

"Een goede reputatie is belangrijk. Het draagt bij aan het lange termijn succes van iedere organisatie. In een tijd waarin CEO's en bedrijven steeds vaker worden gevraagd zich uit te spreken over maatschappelijke uitdagingen is het belangrijk een goed verhaal te hebben. Én dat verhaal te vertellen. Die twee samen zorgen voor een stevige basis. In deze presentatie leg ik uit wat reputatiemanagement is en wie welke rol daarin speelt binnen een bedrijf. Een verhaal dat aanzet tot nadenken én inspireert tot actie!"

Wil je weten wat het geheim is achter reputatiemanagement en hoe je dit door vertaalt naar je eigen organisatie, zorg dan dat je er zeker bij bent!

In het kort
Wie: Femke van Es
Wat: Inspirerende lezing van Femke van Es over reputatiemanagement
Waar: Pand P, Eindhoven (Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven)
Wanneer: donderdag 28 maart
Tijd: Inloop vanaf 15:30, presentatie start om 16:00. Vanaf 17:15 start een korte borrel.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar info@cc-03.nl. Introducés zijn van harte welkom, mits zij voldoen aan het profiel van (senior) communicatieprofessional en wonen en/of werken in Eindhoven e.o.Terug naar overzicht